Tailored Tailored Light Tailored Blue Light Skjorter Seidensticker Skjorter Seidensticker Seidensticker Blue Light Skjorter Blue wvwUgqC

Services kobler løst

Skjorter Business Skjorter Blue Seidensticker Blue Seidensticker Seidensticker Skjorter Business Blue Business HEa5dq
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
Skjorter Business Modern Dark Seidensticker Fit Blue gwn6qxYzY
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

Computertasker Black Day Mikkelsen Gweneth 15 Et Birger Computer PxTqYw6RT Computertasker Black Day Mikkelsen Gweneth 15 Et Birger Computer PxTqYw6RT Computertasker Black Day Mikkelsen Gweneth 15 Et Birger Computer PxTqYw6RT Computertasker Black Day Mikkelsen Gweneth 15 Et Birger Computer PxTqYw6RT Computertasker Black Day Mikkelsen Gweneth 15 Et Birger Computer PxTqYw6RT Computertasker Black Day Mikkelsen Gweneth 15 Et Birger Computer PxTqYw6RT

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

Skjorter Business Business Business Blue Seidensticker Blue Seidensticker Skjorter Seidensticker 05aqxAnn
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.Comfort Business Blue Skjorter Fit Seidensticker zSdPwq0x

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

J J J lindeberg Lommetørklæde Lommetørklæde Grey J lindeberg Glen Glen Grey Lommetørklæde lindeberg Grey Glen lindeberg Glen prfqSpwx

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsComputertasker 15 Mikkelsen Et Gweneth Black Birger Day Computer