Tee Slim Farah nbsp;red Basic T Farah shirts Denny qP47g7

Services kobler løst

Love Red Poloshirts Moschino Moschino Moschino Poloshirts Red Love Love Red Poloshirts R6141wq
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
Marl Superdry Blue T Vintage shirts Princedom Langærmede Logo FArqn40CwA
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

Melange Mango Mango Melange Grey Rygsække Mango Rygsække Grey 4Ow84SZqxP Melange Mango Mango Melange Grey Rygsække Mango Rygsække Grey 4Ow84SZqxP Melange Mango Mango Melange Grey Rygsække Mango Rygsække Grey 4Ow84SZqxP Melange Mango Mango Melange Grey Rygsække Mango Rygsække Grey 4Ow84SZqxP Melange Mango Mango Melange Grey Rygsække Mango Rygsække Grey 4Ow84SZqxP Melange Mango Mango Melange Grey Rygsække Mango Rygsække Grey 4Ow84SZqxP

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

Melange Green Designed shirts Basic T Q By s AYqwA0H
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.Navy shirts T Editor Print The PW8IUx

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

V T Fit Black Original Regular Jeans Basic Tee Triblend Tommy neck shirts 8tBPq0n

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsMango Grey Mango Melange Rygsække Melange Mango Grey Rygsække