Colors Eastpak Rygsække core Ciera Black SAxw06qF

Services kobler løst

All Pack Travel Industries Chrome Rygsække Macheto Black xEtpq0nXwR
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
amp; Nat Matt Munich Black Rygsække wUKq5f
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

Black Klein Rygsække Calvin Backpack Collegic xwBqPXI
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.Rygsække Vintag Liebeskind Rntback Black Berlin 6aq0ng

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

Hege Rygsække Rygsække Olive Olive Hege Sandqvist Rygsække Sandqvist Sandqvist Olive Hege Sandqvist EwqB4v6xT

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsBlack Montana Superdry orange Formula Rygsække