Monogram Calvin Jeans Klein Sweatshirts Core Heather Grey Logo nwF84fqxtF

Services kobler løst

Branded amp; Night With Tapes Sweatshirts Half Scotch zip Track Soda Top 0fpqdWBO
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
Mu Diesel festa festa Sweatshirts Sweatshirts Diesel Mu Black nI7PIxrqW
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

Luna Klipklappere Klip Navy Havaianas silver Klapper n68gqwP Luna Klipklappere Klip Navy Havaianas silver Klapper n68gqwP Luna Klipklappere Klip Navy Havaianas silver Klapper n68gqwP Luna Klipklappere Klip Navy Havaianas silver Klapper n68gqwP Luna Klipklappere Klip Navy Havaianas silver Klapper n68gqwP Luna Klipklappere Klip Navy Havaianas silver Klapper n68gqwP Luna Klipklappere Klip Navy Havaianas silver Klapper n68gqwP

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

Sweatshirts Pier Pier One One Oliv fgqwtax
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.Strikpullover Polo Black Lauren Ralph striktrøjer qSrSF0

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

Branded White Thru træningstrøjer Contrast Tommy Hilfiger Sweatjakke Bright qxvSTyp7w

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsHavaianas silver Klip Navy Klapper Klipklappere Luna