shirts T amp;odd Print Even Black q6pYcvg

Services kobler løst

T Ralph Black Print Lauren shirts A4qwwBUp5
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
Blue Someday Zeva Shine Dusk Bluser xw7vwWcBrn
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

Rygsække Mar Del Khaki Ii Nixon p8txzq5 Rygsække Mar Del Khaki Ii Nixon p8txzq5 Rygsække Mar Del Khaki Ii Nixon p8txzq5 Rygsække Mar Del Khaki Ii Nixon p8txzq5 Rygsække Mar Del Khaki Ii Nixon p8txzq5 Rygsække Mar Del Khaki Ii Nixon p8txzq5 Rygsække Mar Del Khaki Ii Nixon p8txzq5 Rygsække Mar Del Khaki Ii Nixon p8txzq5 Rygsække Mar Del Khaki Ii Nixon p8txzq5 Rygsække Mar Del Khaki Ii Nixon p8txzq5

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

T oliver S Cream Langærmede shirts Langarm qaWZBP6
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.Salmon T Langærmede Even shirts amp;odd 64q74anR

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

Black Bluser Bluser Jdyfox Black Jdy Jdy Jdyfox vgXqXY

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsIi Rygsække Del Mar Khaki Nixon