Dany Schott Nyc Nyc Dany Læderjakker Schott Black Læderjakker qSOXST8wx

Services kobler løst

Aviator Ralph Lauren Navy Polo Blazere qA0ww
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
Sommerjakker Nike Jakke black Black Let Sportswear white axHnS8C
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

Rains Coat Rains Parkaer Parkaer Black Black Rains Coat 5gFxwq6Tx
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.Imiteret Zizzi Imiteret Zizzi Black Læderjakke 0waUx8

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

Winetasting Blazere Vila Vicharlotte Blazere Winetasting Vicharlotte Vila Vicharlotte Winetasting Vila Vicharlotte Vila Blazere Winetasting Blazere Vila zwqzCp

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsorange Montana Black Formula Rygsække Superdry