Mufc Adidas Red core Klubtrøjer Performance Pink blaze Black w55Rz1q

Services kobler løst

Hættetrøjer melange Dark Damon Grey Kappa v1O5xnIww
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
Cardinal Sportiva shirts Square Red La T Print zqwgH1wfA
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR Rygsække Formula orange Montana Superdry Black vEwUxqdR

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

black Sweatjakke Hoody Baseline Heather Full træningstrøjer Under Armour Light Steel Zip Xq6OvnTw
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.Patagonia Bukser Patagonia Torrentshell Black Torrentshell r6w8tqExr5

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

18 Adidas Windbreaker Performance Core Træningsjakker White Black qEEp6n

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsFormula orange Black Superdry Rygsække Montana